
À LA CARTE
Když se večeře stane společným zážitkem.
À la Carte menu vzniklo za jediným účelem, dopřát Vám zábavné sdílení zážitku z rozmanitých chutí a možnost podělit se o své dojmy se společností u stolu. Proto À la Carte menu nabízí porce inovativní fusion kuchyně vhodné ke sdílení s přáteli či rodinou.
REZERVUJTE SI ONLINE STŮL. TĚŠÍME SE NA VÁS!
Polévky
-
Krémová květáková polévka s křupavou kořeněnou cizrnou, ředkví a bylinkami
129,- -
Rybí polévka s krevetami a opečeným chlebem
159,-
Předkrmy
-
Selekce prémiových sýrů a uzenin
349,- -
Chobotnice „sous-vide“ na pyré z červené řepy a jablek s marinovaným daikonem a pak choi
289,- -
Gyoza taštičky plněné krevetami, daikon ředkví a chilli, s ponzu omáčkou, zázvorem a mangovou majonézou
329,- -
Tatarák z hovězí svíčkové s kapari , dijonskou hořčicí a opečeným celozrnným chlebem
379,- -
Smažené krevety v kataifi nudlích s majonézou s chilli papričkami a citrusy
249,- -
Kachní paté s brusinkovým džemem a grilovaným chlebem tramezzino
299,-
Saláty
-
Salát z marinované červené řepy s mangem, ricottou, kozím sýrem a rukolou
259,- -
Thajský salát s kokosovými chipsy, sójovými klíčky, grilovanými kuřecími paličkami, koriandrem a pikantními arašídy
289,- -
Salát s tuňákem marinovaným v ponzu omáčce s grepem, avokádovým krémem, wakame a smaženou cibulkou
329,- -
Salát z rukoly s burratou a pečenou máslovou dýní
319,-
DOMÁCÍ TĚSTOVINY
-
Domácí pappardelle s tygřími krevetami, kokosovým mlékem, mangem a thajskou kari omáčkou
399,- -
Tortiglioni s hovězí tagliatou, zeleným pepřem, rukolou, cherry rajčaty a parmazánem
399,-
HLAVNÍ JÍDLA
-
Risotto z červené řepy s lesními houbami a kozím sýrem
299,- -
Steak z tuňáka s batátovo-zázvorovým pyré, miso omáčkou a wakame řasy
549,- -
Grilované krevety s kimchi majonézou, mangem, sladkokyselou okurkou a quinoou
299,- -
Marinovaná treska v asijské omáčce s pikantní kedlubnou a pomerančem
399,- -
Grilovaná chobotnice s hráškovým pyré, pečeným pak choi a cherry rajčaty
679,- -
Kotlet z Olympského černého prasete, s bramborovou kaší a omáčkou demi glace
599,- -
Celer „sous-vide“ s omáčkou z kurkumy, smetanovým sýrem a grilovanými artyčoky
299,- -
Kuřecí prsa „sous-vide“ v thajské bazalkové omáčce s marinovaným chřestem a baby karotkou
369,- -
Kachní filet s pastinákovým pyré a lesními houbami
389,- -
Křupavé smažené kuře s majonézou z medvědího česneku a jarním salátem
229,- -
Vepřový bok v ústřicové omáčce s jasmínovou rýží a Pak Choi
279,- -
Burger s trhaným telecím masem, lanýžovou majonézou, prosciuttem a čedarem
289,- -
Krkovice „sous-vide“ z Olympského černého prasete, se steakovými hranolky a omáčkou demi glace
729,- -
Filet Mignon (300 gr.) s aromatickými mladými brambory a omáčkou dle výběru – pepřová, sýrová nebo šalotková omáčka
729,-