fbpx
image-preloader

À LA CARTE

Když se večeře stane společným zážitkem.

À la Carte menu vzniklo za jediným účelem, dopřát Vám zábavné sdílení zážitku z rozmanitých chutí a možnost podělit se o své dojmy se společností u stolu. Proto À la Carte menu nabízí  porce inovativní fusion kuchyně vhodné ke sdílení s přáteli či rodinou.

 

REZERVUJTE SI ONLINE STŮL. TĚŠÍME SE NA VÁS!

Polévky

  • Krémová květáková polévka s křupavou kořeněnou cizrnou, ředkví a bylinkami

    129,-
  • Rybí polévka s krevetami a opečeným chlebem

    159,-

Předkrmy

  • Selekce prémiových sýrů a uzenin

    349,-
  • Chobotnice „sous-vide“ na pyré z červené řepy a jablek s marinovaným daikonem a pak choi

    289,-
  • Gyoza taštičky plněné krevetami, daikon ředkví a chilli, s ponzu omáčkou, zázvorem a mangovou majonézou

    329,-
  • Tatarák z hovězí svíčkové s kapari , dijonskou hořčicí a opečeným celozrnným chlebem

    379,-
  • Smažené krevety v kataifi nudlích s majonézou s chilli papričkami a citrusy

    249,-
  • Kachní paté s brusinkovým džemem a grilovaným chlebem tramezzino

    299,-

Saláty

  • Salát z marinované červené řepy s mangem, ricottou, kozím sýrem a rukolou

    259,-
  • Thajský salát s kokosovými chipsy, sójovými klíčky, grilovanými kuřecími paličkami, koriandrem a pikantními arašídy

    289,-
  • Salát s tuňákem marinovaným v ponzu omáčce s grepem, avokádovým krémem, wakame a smaženou cibulkou

    329,-
  • Salát z rukoly s burratou a pečenou máslovou dýní

    319,-

DOMÁCÍ TĚSTOVINY

  • Domácí pappardelle s tygřími krevetami, kokosovým mlékem, mangem a thajskou kari omáčkou

    399,-
  • Tortiglioni s hovězí tagliatou, zeleným pepřem, rukolou, cherry rajčaty a parmazánem

    399,-

HLAVNÍ JÍDLA

  • Risotto z červené řepy s lesními houbami a kozím sýrem

    299,-
  • Steak z tuňáka s batátovo-zázvorovým pyré, miso omáčkou a wakame řasy

    549,-
  • Grilované krevety s kimchi majonézou, mangem, sladkokyselou okurkou a quinoou

    299,-
  • Marinovaná treska v asijské omáčce s pikantní kedlubnou a pomerančem

    399,-
  • Grilovaná chobotnice s hráškovým pyré, pečeným pak choi a cherry rajčaty

    679,-
  • Kotlet z Olympského černého prasete, s bramborovou kaší a omáčkou demi glace

    599,-
  • Celer „sous-vide“ s omáčkou z kurkumy, smetanovým sýrem a grilovanými artyčoky

    299,-
  • Kuřecí prsa „sous-vide“ v thajské bazalkové omáčce s marinovaným chřestem a baby karotkou

    369,-
  • Kachní filet s pastinákovým pyré a lesními houbami

    389,-
  • Křupavé smažené kuře s majonézou z medvědího česneku a jarním salátem

    229,-
  • Vepřový bok v ústřicové omáčce s jasmínovou rýží a Pak Choi

    279,-
  • Burger s trhaným telecím masem, lanýžovou majonézou, prosciuttem a čedarem

    289,-
  • Krkovice „sous-vide“ z Olympského černého prasete, se steakovými hranolky a omáčkou demi glace

    729,-
  • Filet Mignon (300 gr.) s aromatickými mladými brambory a omáčkou dle výběru – pepřová, sýrová nebo šalotková omáčka

    729,-