image-preloader

VEČERNÍ MENU

Když se večeře stane společným zážitkem.

Večerní menu vzniklo za jediným účelem, dopřát Vám zábavné sdílení zážitku z rozmanitých chutí a možnost podělit se o své dojmy se společností u stolu. Proto večerní menu nabízí  porce inovativní fusion kuchyně vhodné ke sdílení s přáteli či rodinou.

Doporučujeme 2-3 porce na osobu.

REZERVUJTE SI ONLINE STŮL. TĚŠÍME SE NA VÁS!

Polévky

  • Hříbkový krém s kaštany a lesními houbami

    110,-
    (7)
  • Krém z batát, karotky a zázvoru s pikantními sušenými krevetami a koriandrem

    110,-
    (2)

České speciality

  • Pomalu dušené hovězí žebro s karlovarským perníkovým knedlíkem podávané se svíčkovou omáčkou

    280,-
    (1,7,9,10)
  • Kachní prso, červené zelí, bramborový váleček, cibule

    295,-
    (1,7,10)
  • Vepřové koleno s křenem a výběrem hořčic

    320,-
    (10)

Večerní menu

  • Salát ze špenátu a rukoly se smaženým kozím sýrem a granátovým jablkem

    199,-
    (1,7,10)
  • Salát z marinované červené řepy s mangem, kozím sýrem a rukolou

    199,-
    (1,11)
  • Quinoa salát s grilovanou chobotnicí, pomerančem, červenými fazolemi a sladko-kyselou omáčkou

    349,-
    (8,13,14)
  • Marinovaný losos v okurkové šťávě, krém z křenu a koprový olej

    259,-
    (4,7)
  • Tygří krevety s variací mrkví, rakytníkem a holandskou omáčkou

    229,-
    (2,3,7)
  • Domácí tortellini s dýní, mandlemi a kaštany s omáčkou miso a dýňovým pyré

    189,-
    (1,3,6,7)
  • Zauzený tatarák z hovězího masa a červené řepy s lanýžovou majonézou, nakládanou žlutou řepou a opečeným chlebem

    239,-
    (1,3,10)
  • Fragola sarda s celerovým krémem, sušenými rajčaty a praženými lískovými ořechy

    189,-
    (1,7,8,9)
  • Treska s grilovanou růžičkovou kapustou a omáčkou z kyselého zelí

    299,-
    (4,7)
  • Chobotnice pečená na červeném víně, podávaná se salátem z brambor a wakame

    399,-
    (11,14)
  • Mořský ďas v zelném tacos s květákovým pyré

    479,-
    (4,7)
  • Kuřecí filet s pastyňákovým pyré, lesními houbami a křupavou kuřecí kůží

    199,-
    (7)
  • Teriyaki vepřový bok se sezamem, grilovaným pak choi, topinamburovým pyré a petrželovým olejem

    249,-
    (1,7,11)
  • Telecí krk s jalovcem, pečenou dýní, lískovými ořechy a bezinkou

    259,-
    (7,8)
  • Vepřová žebra glazovaná v miso omáčce s batátovým pyré, nakládanou karotkou a zeleným jablkem

    249,-
    (1,6,10,11)
  • Telecí brzlík s celerovým pyré a smaženou cibulkou

    349,-
    (1,7)
  • Grilovaný hovězí striploin steak s bramborovo-lanýžovým pyré, omáčkou z portského vína a pečenou kořenovou zeleninou

    449,-
    (7)

Stone grill: Grilujte sami na stole

  • Korejské hovězí BBQ s grilovaným pak choi a kimchi

    490,-
    (6,11)
  • Tygří krevety, salát, omáčky tří kontinentů

    490,-
    (3,7,10)
  • Selekce uzenin

    169,-
  • Selekce sýrů

    189,-
    (7)
  • Výběr oliv

    99,-
    (8)

Přílohy

  • Brambory grenaille

    65,-
  • Hranolky

    65,-