image-preloader

VEČERNÍ MENU

Když se večeře stane společným zážitkem.

Večerní menu vzniklo za jediným účelem, dopřát Vám zábavné sdílení zážitku z rozmanitých chutí a možnost podělit se o své dojmy se společností u stolu. Proto večerní menu nabízí  porce inovativní fusion kuchyně vhodné ke sdílení s přáteli či rodinou.

Doporučujeme 2-3 porce na osobu.

REZERVUJTE SI ONLINE STŮL. TĚŠÍME SE NA VÁS!

Polévky

  • Kuřecí vývar vařený s pečenými bramborovými slupkami, uzeným vaječným žloutkem a hráškem

    109,-
    (3)
  • Studená tomatová voda s tymiánovým olejem a jahodami

    119,-

Domácí těstoviny

  • Domácí agnolotti s ricottou, citronovou kůrou a bazalkou

    179,-
    (1,3,7,8)
  • Domácí caramelly s kachním masem, pyré z červeného zelí a bramborovými chipsy

    199,-
    (1,3,7)
  • Domácí humrové ravioli s cherry rajčátky a pažitkou

    389,-
    (1,2,3,7)

À La Carte

  • Marinovaná cuketa s kozím sýrem a čerstvým lesním ovocem

    199,-
    (6,7,8)
  • Salát z marinované červené řepy s mangem, kozím sýrem a rukolou

    199,-
    (7,8)
  • Salát s chobotnicí, chorizem, pomerančem a mátou

    239,-
    (14)
  • Marinovaný losos v okurkové šťávě, krém z křenu a koprový olej

    259,-
    (4,7)
  • Tygří krevety s variací mrkví, rakytníkem a holandskou omáčkou

    229,-
    (2,3,7)
  • Tatarák z hovězího masa a červené řepy s majonézou z mědvědího česneku, jedlými květy a opečeným chlebem

    199,-
    (1,3)
  • Grilovaný mořský vlk s kořenovou zeleninou a omáčkou ze slávek

    249,-
    (1,3,4,9,14)
  • Treska s miso pastou a opečeným květákem

    279,-
    (4,6,7)
  • Kachní prso na medu a levanduli s pečenou červenou řepou a ostružinami

    295,-
    (7,9)
  • Chobotnice pečená na červeném víně, podávaná se salátem z brambor a wakame

    399,-
    (11,12,14)
  • Kuřecí filet s pastiňákovým pyré, lesními houbami a křupavou kuřecí kůží

    199,-
    (7)
  • Pomalu dušené telecí s karlovarským a perníkovým knedlíkem podávané se svíčkovou omáčkou

    280,-
    (1,7,9,10)
  • Teriyaki vepřový bok se sezamem, grilovaným pak choi, topinamburovým pyré a petrželovým olejem

    249,-
    (6,7,11)
  • Telecí krk s kakaem, krémovým špenátem a olejem z mědvědího česneku

    259,-
    (3,7,9)
  • Presované vepřové koleno s espumou z křenu a brambor, nakládaným pak choi a domácím chlebem s brusinkami

    219,-
    (1,7)
  • Telecí brzlík s celerovým pyré a smaženou cibulkou

    349,-
    (1,7,9)
  • Hovězí striploin steak s jarními bramborami a grilovaným římským salátem

    449,-
    (7)

Grilujte sami na stole

  • Korejské hovězí BBQ s grilovaným pak choi a kimchi

    490,-
    (6,11)
  • Krevetové satay s arašídovou omáčkou, lanýžovým edamame a ananasem

    449,-
    (2,5,6,11)

Přílohy

  • Brambory grenaille

    65,-
  • Selekce uzenin

    169,-
  • Selekce sýrů

    189,-
    (7)
  • Výběr oliv

    99,-
    (8)