image-preloader

OBĚDOVÉ MENU

Obědová nabídka nabízí tradiční velikost porcí a způsob servírování
a zároveň zachovává inovativní prvky a kvalitní suroviny v souladu s posláním Food Lab konceptu.

15.07.-19.07. od 11:30 do 16:00

REZERVUJTE SI ONLINE STŮL. TĚŠÍME SE NA VÁS!

Speciality týdne

  • Pórková polévka „Vichyssoise“

    69,-
    (7)
  • Hovězí vývar s kachní raviolou a julienne zeleninou

    69,-
    (1,3,9)
  • Steak z lososa s lilkovým pyré a rukolovým salátem

    179,-
    (4,7,10)
  • Salát z čočky belugy a batátů s feta sýrem

    139,-
    (7,10)
  • Kachní prso s bramborovým a jablečným pyré

    169,-
    (7)
  • Sépiové špagety s mořskými plody

    189,-
    (1,3,4,7,9,14)
  • Flank steak se špenátovým pyré a rozmarýnovými grenaille bramborami

    189,-
    (7)
  • Salát z baby špenátu s cherry rajčátky, mozzarellou Buffalo a balsamikovou redukcí

    179,-
    (7,10)
  • Salát z marinované řepy s mangem, kozím sýrem a rukolou

    199,-
    (7,10)
  • Marinovaný losos s listovým salátem, avokádem, wasabi a řepou

    259,-
    (4,7,10)
  • Chobotnice s grenaille bramborami, paprikou, červenou cibulí a uzenou paprikou

    289,-
    (14)
  • Teriyaki vepřová žebra s mix zeleninovým salátem

    229,-
    (6,11)
  • Kachní prso s červeným zelím, bramborovým válečkem a cibulí

    295,-
    (1,7,10)
  • Bao bun s trhaným vepřovým, hoi sin omáčkou, jarní cibulkou a sezamem

    189,-
    (1,6,10,11)
  • Kuřecí prso s rajčatovou salsou a sepiovými tagliolini

    189,-
    (1,14)

Dezert týdne

  • Zemlbába

    79,-
    (1,3,7)