image-preloader

OBĚDOVÉ MENU

Obědová nabídka nabízí tradiční velikost porcí a způsob servírování
a zároveň zachovává inovativní prvky a kvalitní suroviny v souladu s posláním Food Lab konceptu.

20.05.-24.05. od 11:30 do 16:00

REZERVUJTE SI ONLINE STŮL. TĚŠÍME SE NA VÁS!

Speciality týdne

  • Mušlový veloute

    89,-
    (1,7,14)
  • Krémová polévka ze zeleného chřestu

    69,-
    (1,7)
  • Telecí hřebínek s bylinkovou krustou a bramborovou kaší s lanýžovým olejem

    239,-
    (1,3,7,10)
  • Rizoto primavera

    179,-
    (7,9)
  • Vitello tonnato s rukolovým salátem

    229,-
    (3)
  • Chřest s grenaille bramborami a holandskou omáčkou

    159,-
    (3,7)
  • Mořský vlk s cizrnovým pyré a teplým salátem z chřestu s pomerančovým vinaigratem

    239,-
    (4,7)
  • Caprese salát

    149,-
  • Salát z marinované červené řepy, mango, kozí sýr a rukola

    199,-
    (7,10)
  • Marinovaný losos, listový salát, avokádo, wasabi, řepa

    259,-
    (4,7,10)
  • Chobotnice s grenaille bramborami, paprikou, červenou cibulí a uzenou paprikou

    289,-
    (14)
  • Teriyaki vepřová žebra s mix zeleninovým salátem

    229,-
    (6,11)
  • Kachní prso, červené zelí, bramborový váleček, cibule

    295,-
    (1,7,10)
  • Bao bun s trhaným vepřovým, hoi sin omáčkou, jarní cibulkou a sezamem

    189,-
    (1,6,10,11)
  • Kuřecí prso s rajčatovou salsou, sepiovými tagliolini

    189,-
    (1,14)

Dezert týdne

  • Karamelová pana cotta s hruškou

    89,-
    (7)