image-preloader

OBĚDOVÉ MENU

Obědová nabídka nabízí tradiční velikost porcí a způsob servírování
a zároveň zachovává inovativní prvky a kvalitní suroviny v souladu s posláním Food Lab konceptu.

20.01.2020 - 24.01.2020 od 11:00 do 16:00

REZERVUJTE SI ONLINE STŮL. TĚŠÍME SE NA VÁS!

Speciality týdne

  • Hovězí vývar s nudlemi

    69,-
    (1,9)
  • Smažený sýr s hranolky a tatarskou omáčkou

    119,-
    (1,3,7)
  • Míchaný listový salát s kuřecím masem a sýrem feta

    179,-
    (7)
  • Risotto s kozím sýrem a vlašskými ořechy

    139,-
    (7,8)
  • Spaghetti Aglio e olio

    109,-
    (1,3)
  • Kachna s červeným zelím a knedlíky

    169,-
    (1, 3)
  • Vídeňský řízek s bramborovou kaší

    159,-
    (1,3)
  • Losos s krémovou čočkou a koprem

    199,-
    (4,7,13)
  • Salát z marinované řepy s mangem, kozím sýrem a rukolou

    199,-
    (7,10)
  • Marinovaný losos v okurkové šťávě, krém z křenu a koprový olej

    259,-
    (4,7)
  • Quinoa salát s grilovanou chobotnicí, pomerančem, červenými fazolemi a sladko-kyselou omáčkou

    349,-
    (8,13,14)
  • Vepřová žebra glazovaná v miso omáčce s batátovým pyré, nakládanou karotkou a zeleným jablkem (1,6,10,11)

    249,-
    (1,6,10,11)
  • Kachní prso s červeným zelím, bramborovým válečkem a cibulí

    295,-
    (1,7,10)
  • Bao bun s trhaným vepřovým, hoi sin omáčkou, jarní cibulkou a sezamem

    189,-
    (1,6,10,11)
  • Treska s grilovanou růžičkovou kapustou a omáčkou z kyselého zelí (4,7)

    299,-
    (4,7)